Privacy Policy

Τα ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα / πληροφορίες διέπονται από τον ισχύοντα εθνικό νόμο (Ν 2472/1997), όπως τροποποιήθηκε από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Συλλέγουμε μόνο βασικά προσωπικά δεδομένα για εσάς που δεν περιλαμβάνουν ειδικούς τύπους ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών. Αυτό, ωστόσο, περιλαμβάνει το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον ταχυδρομικό σας κώδικα, τη διεύθυνση email, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, τις δημογραφικές πληροφορίες, τις λεπτομέρειες για τα αντικείμενα που αγοράσατε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιλέγετε να μας παρέχετε.

Ως στοιχείο του νόμιμου ενδιαφέροντός μας για την πώληση προϊόντων, την παροχή πληροφοριών, τη διεξαγωγή κληρώσεων και άλλων προωθήσεων και για σκοπούς μάρκετινγκ, πρέπει να γνωρίζουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές και να σας ενημερώσουμε για τις μελλοντικές προσφορές και προϊόντα μας .

Τα προσωπικά σας δεδομένα παρέχονται από εσάς και χρησιμοποιούνται για σκοπούς συναλλαγών και μάρκετινγκ και θα διατηρηθούν μαζί μας μέχρι να μας ενημερώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε αυτήν την Υπηρεσία.

Εάν οποιαδήποτε στιγμή πιστέψετε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι εσφαλμένα, μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε. Κανένα τρίτο μέρος δεν έχει πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα, εκτός εάν το επιτρέπει ο νόμος να το πράξει.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Εκπρόσωπο Προστασίας Δεδομένων που θα διερευνήσει το ζήτημα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να παραπονεθείτε στην εθνική σας αρχή προστασίας δεδομένων.

COOKIES

Σε αυτήν την Πολιτική Cookies θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και παρόμοιων συσκευών που είναι εγκατεστημένες στους τερματικούς σταθμούς των πελατών και των χρηστών μας. Μερικές φορές, η χρήση των cookies μπορεί να σχετίζεται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Τι είναι το Cookie;

Το Cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύει ένας ιστότοπος, μια εφαρμογή ή άλλη πλατφόρμα στον υπολογιστή σας, το tablet, το smartphone ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συσκευή, με πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση ή τη χρήση σας, σαν μια ετικέτα που προσδιορίζει τη συσκευή σας. Τα Cookies είναι απαραίτητα για παράδειγμα για τη διευκόλυνση της περιήγησης και για να γίνεται γνωστός ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις πλατφόρμες, ώστε να μπορούν να βελτιωθούν. Είναι επίσης πολύ χρήσιμα για να μπορούν να προσφέρουν διαφημίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, καθώς και για άλλους σκοπούς που θα αναλυθούν αργότερα. Τα Cookies δεν βλάπτουν τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας.Όταν μιλάμε για «Cookies» αναφερόμαστε και σε άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για την εγκατάσταση ή/και τη συλλογή πληροφοριών πάνω ή στη συσκευή σας (όπως flash cookies, web beaconsή bugs, pixel, HTML5 (τοπικής αποθήκευσης) και SDK τεχνολογίες για μορφές εφαρμογών. Ο όρος «Cookies» ισχύει επίσης για τη χρήση τεχνικών fingerprinting, δηλαδή εκείνων των τεχνικών συνδυασμού πληροφοριών που μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τη συσκευή σας. Μερικές φορές αυτές οι τεχνολογίες λειτουργούν μαζί με τα cookies για τη συλλογή και την αποθήκευση πληροφοριών, είτε για να σας παρέχουν συγκεκριμένες λειτουργίες ή υπηρεσίες στην Πλατφόρμα μας, είτε για να σας δείξουν διαφημίσεις σε πλατφόρμες τρίτων, λαμβάνοντας υπόψη την περιήγησή σας. Αυτή η εξήγηση είναι ένα γενικό δείγμα του τι σημαίνει Cookies μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Τι είδους Cookies υπάρχουν;

Παρακαλούμε, ανατρέξτε σε αυτήν την ενότητα που παρέχει μια γενική επισκόπηση του είδους των Cookies που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Ανάλογα με τον κάτοχο των Cookies, μπορούν να ταξινομηθούν σε:

a.Ίδια cookies: Είναι αυτά που αποστέλλονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή του χρήστη από έναν υπολογιστή ή τομέα που διαχειρίζεται ο ίδιος ο εκδότης και από τον οποίο προσφέρεται η πλατφόρμα ή η υπηρεσία που ζητά ο χρήστης.

b.Cookies τρίτων: Είναι αυτά που αποστέλλονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή του χρήστη από έναν υπολογιστή ή τομέα που δεν διαχειρίζεται ο εκδότης, αλλά από άλλη οντότητα που επεξεργάζεται τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω των cookies.

Ανάλογα με τον σκοπό του Cookie, μπορούν να ταξινομηθούν σε:

  • Απολύτως αναγκαία (τεχνικά) cookies: Είναι αυτά που επιτρέπουν στον χρήστη την περιήγηση σε μια ιστοσελίδα, μια πλατφόρμα ή μια εφαρμογή και τη χρήση των διαφορετικών επιλογών ή υπηρεσιών που υπάρχουν σε αυτές, όπως, για παράδειγμα, ο έλεγχος της κίνησης, η αναγνώριση δεδομένων ή η περίοδος σύνδεσης, η πρόσβαση σε ενότητες ή περιεχόμενα περιορισμένης πρόσβασης, η υπενθύμιση των στοιχείων που αποτελούν μια παραγγελία, η εκτέλεση της διαδικασίας αγοράς μιας παραγγελίας, η διαχείριση της πληρωμής, ο έλεγχος της απάτης που συνδέεται με την ασφάλεια της υπηρεσίας, η χρήση στοιχείων ασφαλείας κατά την περιήγηση, η υποβολή αιτήματος εγγραφής ή συμμετοχής σε μια εκδήλωση, η αποθήκευση περιεχομένων για μετάδοση αρχείων βίντεο ή ήχου, η ενεργοποίηση δυναμικού περιεχομένου (π.χ., κινούμενη εικόνα φόρτωσης κειμένου ή εικόνας) ή κοινή χρήση περιεχομένων μέσω κοινωνικών δικτύων. Τα τεχνικά cookie, επειδή είναι απολύτως αναγκαία, λαμβάνονται από προεπιλογή όταν επιτρέπουν την εμφάνιση της πλατφόρμας ή την παροχή της υπηρεσίας που ζητά ο χρήστης.
  • Cookies λειτουργικότητας ή εξατομίκευσης: Αυτά τα cookies είναι εκείνα που επιτρέπουν να διατηρείται η πληροφορία, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία ή στην πλατφόρμα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εμπειρία του από αυτήν άλλων χρηστών, όπως, π.χ., τη γλώσσα, τον αριθμό των αποτελεσμάτων που θα εμφανίζονται όταν ο χρήστης κάνει μια αναζήτηση, την εμφάνιση ή το περιεχόμενο της υπηρεσίας ανάλογα με τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιεί ο χρήστης ή την περιοχή από την οποία έχει πρόσβαση η υπηρεσία κλπ. Η μη αποδοχή αυτών των Cookies μπορεί να οδηγήσει σε αργή απόδοση της ιστοσελίδας ή σε ανεπαρκώς προσαρμοσμένες προτάσεις.
  • Cookies ανάλυσης: Είναι αυτά που επιτρέπουν τον ποσοτικό προσδιορισμό του αριθμού των χρηστών, τις ενότητες που επισκέφτηκαν στην πλατφόρμα και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με αυτήν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μέτρηση και η στατιστική ανάλυση της χρήσης που γίνεται από τους χρήστες, ώστε να εισαχθούν βελτιώσεις βάσει της ανάλυσης των δεδομένων χρήσης από χρήστες της πλατφόρμας ή της υπηρεσίας.
  • Cookies συμπεριφορικής διαφήμισης: Είναι αυτά που αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών πουλαμβάνεται μέσω της συνεχούς παρατήρησης των συνηθειών περιήγησής τους, πράγμα που επιτρέπει την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου προφίλ για την προβολή διαφημίσεων βάσει αυτού. Αυτά τα cookies επιτρέπουν τη διαχείριση, με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο, των διαφημιστικών χώρων που, ενδεχομένως, έχει συμπεριλάβει ο επιμελητής άμεσα ή σε συνεργασία με τρίτους.

Σε τι χρησιμεύουν τα Cookies στην Πλατφόρμα μας;

Τα Cookies αποτελούν σημαντικό μέρος του τρόπου λειτουργίας της Πλατφόρμας μας. Ο κύριος στόχος των Cookies μας είναι να κάνουμε την εμπειρία περιήγησής σας πιο άνετη και αποτελεσματική. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται για να θυμούνται τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, χώρα κλπ.) κατά τη διάρκεια της περιήγησης και σε μελλοντικές επισκέψεις. Χρησιμοποιούμε επίσης τα Cookies μας για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και την Πλατφόρμα μας, καθώς και να μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας.Οι πληροφορίες που συλλέγονται στα Cookies μας επιτρέπουν επίσης να βελτιώσουμε την Πλατφόρμα μας εκτιμώντας στατιστικά δεδομένα και μοτίβα χρήσης (αριθμός επισκέψεων, τμήματα με τις περισσότερες επισκέψεις, χρόνος επίσκεψης κλπ.), να γνωρίζουμε με στατιστικό τρόπο πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με την Πλατφόρμα ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, καθώς και για την προσαρμογή της Πλατφόρμας στα ατομικά σας ενδιαφέροντα, την επιτάχυνση των αναζητήσεων κλπ. Ενίοτε, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε Cookies για να λάβουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να προβάλλουμε από την Πλατφόρμα μας, τις πλατφόρμες τρίτων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, διαφημίσεις που βασίζονται στην ανάλυση των συνηθειών περιήγησής σας (προϊόντα που επισκεφτήκατε, ενότητες που είδατε κλπ.). Σε κάθε περίπτωση, στα Cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουμε ποτέ ευαίσθητες πληροφορίες όπως κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας κλπ. 

Πώς μπορώ να διαχειριστώ τη χρήση των Cookies σε αυτήν την Πλατφόρμα;

Ενώ περιηγείστε στο Διαδίκτυο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των Cookies στο πρόγραμμαπεριήγησής σας.Σας δείχνουμε πώς να το κάνετε στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari

Αυτή η δυνατότητα αποφυγής της χρήσης των Cookies μπορεί να εφαρμοστεί ανά πάσα στιγμή. Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη σας ότι τόσο η διαχείριση του πίνακα ρυθμίσεων των Cookies όσο η επιλογή σας να απορρίψετε τα Cookies γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο για κάθε πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Επομένως, εάν επιλέξετε να ρυθμίσετε τα Cookies με έναν τρόπο σε μια συσκευή και θέλετε η επιλογή σας να εφαρμόζεται με παρόμοιο τρόπο και σε μια άλλη, πρέπει να ενεργοποιήσετε την ίδια επιλογή και για την άλλη συσκευή.

Ποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα Cookies;

Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα Cookies της Πλατφόρμας μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, εκτός από εκείνες που αναφέρονται ως “Cookies τρίτων”, τις οποίες χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται εξωτερικές οντότητες για να μας παρέχουν υπηρεσίες που στοχεύουν στη βελτίωση των υπηρεσιών και της εμπειρίας του χρήστη κατά την περιήγηση στην Πλατφόρμα μας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Sign in
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΑΘΙ (0)

Cart is empty Κανένα προϊόν στο καλάθι.